Op vrijdag 18 december a.s. komt Pink Floyd’s vocaliste Durga Mc Broom (USA) samen met het twaalfkoppige Pink Floyd Project voor een bijzondere Pink Floyd show naar de Van Voorthal in Kwintsheul. Quintus is dan ook bijzonder trots dat men i.s.m. Experience Express uit Maasdijk een dergelijk bijzonder concert heeft weten te programmeren.

De doelgroep voor Pink Floyd is wereldwijd nog steeds erg groot getuige de vele tributes die er zijn. Pink Floyd Project stond als tributeband al erg hoog aangeschreven, maar met Durga Mc Broom in haar gelederen, kun je niet dichterbij de echte Pink Floyd komen! Dit is volgens fans dan ook de show die je als Pink Floyd liefhebber gezien moet hebben. Nog nooit eerder was zo’n groots opgezette Pink Floyd show te zien in de grote Nederlandse theaters en hallen.

Special guest Durga McBroom: omarmd door Pink Floyd.
Durga Mc Broom tourde de laatste 2 wereldtours met Pink Floyd én deed mee met diverse solotours van David Gilmour. Tevens is ze te horen op The Endless River, het laatste album van Pink Floyd. Het album van Pink Floyd verscheen in november 2014 en heeft in veel landen al de nummer 1 positie in de albumcharts bereikt.

‘Ultimate Echoes 2015’
De show met Durga is een muzikale reis door het sprookjeslandschap van Pink Floyd. Zo’n 25 songs uit het totale oeuvre, dus ook van het nieuwe album The Endless River, komen in twee sets en een toegift aan bod. Volgens vele Pink Floyd fans is Pink Floyd Project het beste wat je kan krijgen als ‘Floyd’ liefhebber.

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.ntk.nl