brood-2Experience Express is een samenwerking aangegaan met Koos van Dijk, manager van Herman Brood.

Koos van Dijk (Winschoten) is bekend geworden als Manager/Coach van Herman Brood. In 1976 ontmoette Koos, Herman Brood in Groningen. Hij regelde een gelegenheids-bandje voor Brood en liet hem optreden in zijn cafĂ© ‘t Pleintje in Winschoten.

Een paar dagen later stond Herman opeens weer voor de deur van Koos: Zou hij misschien bij Van Dijk in bad kunnen? Van het een kwam het ander en al snel was Koos de Manager/Coach van Brood. Hij kreeg de bijnaam “Kolonel Koos” (naar Colonel Parker, de manager van Elvis Presley); later werd hij Coach van Dijk genoemd.

Van Dijk zou Broods manager blijven tot diens dood in 2001.Nadien bleef Koos de adviseur van Broods erfgenamen en treedt hij ook op tegen de vele vervalsingen van diverse Herman Brood Kunst.

Experience Express is, samen met de gemeente Midden Delfland, bezig met het opzetten van het House of Experience. Een multifunctioneel muziek, cultuur en entertainmentcenter in Maasland. Samen met Koos van Dijk wil Experience Express hier het Herman Brood Lab vestigen. Een vaste tentoonstelling als ode aan de Nederlandse King of Rock and Roll, gecombineerd met een wisselende exposities en een samenwerking met de Herman Brood Rock Academy zodat talent regelmatig op kan treden op het talentenpodium in Maasland.