De avond na Koningsdag opent het maandelijkse, Westlandse poppodium The Harvest Club weer haar deuren voor een muzikale avond met een talentvolle band die je zeker niet mag missen. Café de Jachthaven in Kwintsheul zal op donderdagavond 28 april volledig ingepakt worden door Kissing Jane.

Popband Kissing Jane
Kissing Jane is een vijfkoppige popband uit de kop van Noord-Holland. Geïnspireerd door Muse, No Doubt en Katy Perry omschrijven ze hun muziek als powerpop. Met een eigen Female Fronted Rocknight Tour en optredens op het Magneetfestival Amsterdam en Zomerpop in Hoogwoud, hebben ze hun naam als upcoming band gevestigd. Een live optreden van Kissing Jane is een lust voor het oog; twee stoere frontvrouwen worden ondersteund door een energieke band en kleurrijke lichtshows. Kortom, een band die je zeker niet mag missen.

Programma 28 april: gratis entree
Vanaf 20.00 uur is de inloop in Café de Jachthaven aan de Lange Wateringkade 30, Kwintsheul (toegang is gratis), om 21.00 uur start de band. De gehele avond is er livemuziek. Hou voor het programma en meer info de Facebookpagina www.facebook.com/harvestclub of Twitter @HarvestClubWL in de gaten.