Familie Weekend

Mart en Coby van Buuren wilden niet alleen het 100 jarig bestaan vieren met de klanten en medewerkers, maar ook met de eigen familie. Uit de hele wereld zijn familieleden uitgenodigd. Ruim 200 familieleden hebben zich aangemeld op de apart voor de familie ontwikkelde site. De site was een belangrijk wapen in het creëren van de voorpret. Via de site konden familieleden hun eigen paspoort aanmaken en daarmee de andere familieleden al voor het evenement beter leren kennen.

Op de dag zelf werd een zeer gevarieerd programma gepresenteerd voor jong en oud.

Surprise weekend BvB-substrates
Tot op de dag zelf wisten de medewerkers niet waar de reis naar toe zou gaan. Ruim zes weken van tevoren werd ook voor de medewerkers een aparte site geopend waar wekelijks een hint werd gepresenteerd en waar men het eigen profiel kon aanmaken. Ook diende men zich in te schrijven voor één van de programma-onderdelen die niet bekend gemaakt werden, maar slechts in cryptische omschrijving werden beschreven. Kortom, één grote verrassing. Pas in de bus werd duidelijk, toen Mart en Coby zich via een video voorstelden en de bestemming hebben aangegeven, waar de reis naar toe ging! In de bus ontving men een, gepersonaliseerd, programmaboekje, waar ook het persoonlijke (zelf gekozen) programma voor de zaterdag in te vinden was.

Uiteindelijk is het een topweekend geweest, met super weer en vooral zeer strak georganiseerd. Dat moet ook wel met ruim 300 personen. Wel degelijk een ‘onuitwisbare belevenis’